Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4500 SB

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co kupic za 4500 SB Zastanawialem sie nad BMW m3 GTS Edycja Policyjna Obecnie jest promocja na 3k SB a jakims innym autem z t3 jakie polecicie ? :)

Moje Auta :

Nissan Silvia ( Pare Pro )

Corvetta Best

Nisan Skyline

Lotus Exige Cup ( Pare Pro )

El Camino

( To Te Lepsze)

LvL 26 :)

Opublikowano

Ja polecam kupić porsche 911 gt3 rs które mam w edycji policyjnej i jestem zadowolony ale jezeli bardziej podoba Ci się Bmw to kup je bo jest na przecenie ja dziś kupuje Bmw ;)

Opublikowano

Ja polecam kupić porsche 911 gt3 rs które mam w edycji policyjnej i jestem zadowolony ale jezeli bardziej podoba Ci się Bmw to kup je bo jest na przecenie ja dziś kupuje Bmw ;)

tak bmw bardziej mi sie podoba ale chodzi mi tez o osiagi . Ktore Auto ma Lepszy Start V-Max itd ? Porsche Gt3 czy Bmw ?

Opublikowano

Ja bardzo polecam Forda Mustanga RTR-X, najlepszy w T3 wóz do pościgów, w wyścigach też super, prowadzenie jak na Muscle Car'a bardzo dobre.

Opublikowano

Jak nie lubisz rtr-x to kup tą bm'kę. Autko fajne, niezłe osiągi.

A nie lepiej jakbyś kupił bmw m3 sport evolution? Totalnie dominuje 2 klasę :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja mam LABORGINI SESTO ELEMENTO i jestem bardzo z niego zadowolony wygrywam prawie każdy wyścig tylko ma 1 minus słabo skręca (wolno) ale tak to same + :) zbieraj na niego a jak nie to na PORSHE :)

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Poczytalem Troche Info na Temat Tego i Tego Auta u wybralem BMW . Dziekuje za wypowiedzi do zamkniecia :)

Poczytalem Troche Info na Temat Tego i Tego Auta u wybralem BMW . Dziekuje za wypowiedzi do zamkniecia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...